top of page
bergerova106

Dynamicduo in Prague!

10. září jste mohli navštívit v Praze koncert Dynamicduo, což je duo korejských rapperů Choiza a Gaeka. Jedná se o přátelé, kteří jsou aktivní již od roku 1999. Veřili byste tomu?



Proslavili se svým debutovým albem Taxi Driver z roku 2004, které se stalo nejprodávanějším korejským hiphopovým albem vůbec. Toto turné je pro Dynamicduo významným milníkem, neboť slaví 20 let od svého debutu a my mohli být u toho!



O jejich neutuchající oblibě svědčil plný klub hlasitého publika. K mání byly tři druhy lístků VVIP,VIP a general.

Mezi jejich dobře známé hity patří AEAO, který je stále virálním na TikToku. Song pojednává o výzvách při následování vlastních snů tváří v tvář tvrdé realitě. Rapeři se dotýkají témat, jako je odolnost, vytrvalost a pochybnosti o sobě samých. Právě touto písní začali svůj koncert zde v Praze.

Diváci zpívali, co jim plíce stačily, každou písničku.



Jeden ze šťastlivců byl dokonce pozván na pódium. Co však nikdo nečekal, že chlapec, který není původem Korejec, bude rapovat naprosto excelentně. Ze zadních řad se začaly dokonce ozývat nadšené výkřiky "Dynamic Trio". Dále tento chlapec obdaroval kluky figurkami Pata a Mata.


Nechyběly ani další jejich dobře známé hity. Jednou z našich nejoblíbenějších skladeb je Smoke. Tuto píseň můžete dobře znát ze Street Woman Fighter 2 nebo třeba z videí idolů.


Opomenut nebyl ani DJ Friz, kterému se pánové snažili najít nějaké děvče v českých řadách. Kromě této menší snahy o češtinu celý večer probíhal převážně v korejském jazyce. Naštěstí hudba spojuje všechny nehledě na jazyk.


Za každým svým vystoupením sdílejí chlapci na sociálních sítích menší ohlédnutí. A na večer v Praze jen tak nehodlají evidentně zapomenout už podle jejich příspěvku, který přidali dokonce v českém jazyce. "Krásné město, krásní lidé. Miluji vás! Příště se zase vrátím. Děkuju👍 Dj friz hledá holku. On chce být ženatý." - Gaeko

Celou jejich tour můžete tedy sledovat na jejich sociálních sítích. Nevíme jak vy, ale my už se nemůžeme dočkat, až zase zamíří do Prahy!




Zdroje: instagram, CKP, K-town

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page